Certyfikat
Tak
infolinia: 7:00 - 15:00
od poniedziałku do piątku
UWAGA !
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ W OGŁOSZENIU PRZY ZDJĘCIU
Powiat Głubczycki / Gmina Głubczyce
Kiszona rzodkiewka smakuje świetnie jako dodatek do wielu potraw
Kiszona rzodkiewka jest niskokaloryczna, zawiera błonnik i zmniejsza apetyt, więc świetnie nadaje się dla osób będących na diecie odchudzającej. Poza tym przyspiesza metabolizm, poprawia przemianę materii oraz oczyszcza organizm z toksyn. Wzmacnia włosy i paznokcie. Ma działanie przeciwbakteryjne i przeciwzapalne. Jest bogata w żelazo, cynk, mangan i miedź. Kiszona rzodkiewka zawiera witaminy C, B, K oraz kwas foliowy
jedna uwaga dotycząca kiszonych rzodkiewek. W trakcie kiszenia rzodkiewki odbarwiają się, a woda staje się lekko różowa. Rzodkiewki jednak nie tracą aromaty, a jak taka różowa woda smakuje!
Skład
rzodkiewka, czosnek , koper, chrzan, ziele angielskie, pieprz, liść czarnej porzeczki, woda sól
Sposób przechowywania
Ze względu na brak jakichkolwiek ulepszaczy oraz środków chemicznych przy uprawie jak i przetwarzaniu, prosimy o przechowywanie moich produktów w lodówce, bądź chłodnym miejscu.
Kiszenie nie tylko zmienia smak warzyw, ale też dodaje wartości odżywczych. Kiszonki wzmacniają układ nerwowy i odpornościowy. Są naturalnym źródłem mikroflory probiotycznej.