Certyfikat
Tak
infolinia: 7:00 - 15:00
od poniedziałku do piątku
UWAGA !
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ W OGŁOSZENIU PRZY ZDJĘCIU
Powiat Głubczycki / Gmina Baborów
Kiszona cukinia smakuje znakomicie, jest też bombą witaminową
Cukinia kiszona jest prawdziwym hitem na polskich stołach.
Wielu uważa, że jest nawet lepsza niż kultowe ogórki kiszone.
Cukinia kiszona przyda się jesienią i zimą do różnych dań - zaskoczy was smakiem!
Kiszonki są efektem długotrwałego procesu fermentacji . Pod wpływem działania specjalnych kultur bakterii cukier zawarty w kiszonych warzywach i owocach rozkłada się na kwas mlekowy. W cudowny sposób działają na Nasze Jelita Jesteśmy Tym Co Jemy , Dbajmy o Siebie i naszą Florę Bakteryjną
Kiszenie nie tylko zmienia smak warzyw, ale też dodaje wartości odżywczych. Kiszonki wzmacniają układ nerwowy i odpornościowy. Są naturalnym źródłem mikroflory probiotycznej.